همه نمایندگان و هیئت رئیسه مجلس مخاطب گِله و دغدغه رهبری هستند-راهبرد معاصر
موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول اطلاعیه سپاه صاحب الزمان(عج) در خصوص صدای انفجار در مورچه‌خورت رئیس جمهور: ادامه فیلترینگ با توجه به نارضایتی مردم قابل قبول نیست تصویب کلیات طرح تناسبی برگزار شدن انتخابات شورا‌ها تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس تغییر کرد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از جنگنده جی ۱۰ چین + عکس بیانیه سپاه: عملیات وعده صادق در امتداد آرمان شهید طهرانی‌مقدم است پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه: شرط اصلاح وضعیت کشور استفاده از ظرفیت همه نیرو‌های نخبه است معاون اول رئیس جمهور در اجلاس سازمان همکاری اسلامی: پیشنهاد ایران برگزاری همه‌پرسی بین فلسطینیان است گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و بن‌سلمان جزئیات حادثه تروریستی سراوان | شهدا از هموطنان اهل سنت استاندار سیستان و بلوچستان: چهار نفر از شهدای سراوان هنگام اقامه نماز به شهادت رسیدند/ تروریست‌ها بلوچ نبودند تاکید رئیس‌جمهور بر هم‌افزایی برای تسهیل ساخت نیروگاه‌های برق توسط بخش خصوصی

همه نمایندگان و هیئت رئیسه مجلس مخاطب گِله و دغدغه رهبری هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درخصوص گلایه رهبر معظم انقلاب از مجلس گفت: همه نمایندگان و هیئت رئیسه مجلس مخاطب گِله و دغدغه رهبری هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 27
کد خبر: ۷۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس  درخصوص گلایه رهبر معظم انقلاب از مجلس در مقابله با قطعنامه‌های ضدآمریکایی که در سخنرانی روز یکم فروردین امسال و در حرم مطهر امام رضا(ع) مطرح کردند، گفت: اصل این ایراد و گله مقام معظم رهبری هم به کلیت مجلس و هم به هیئت رئیسه مجلس وارد است. وقتی گفته می‌شود مجلس؛ نمی‌شود فقط چند نماینده را مد نظر بگیریم. مجلس ساختار مدیریتی دارد و این ساختار دست هیئت رئیسه مجلس است یعنی هیئت رئیسه مجلس باید جهت بدهد، کمیسیون‌ها را فعال کرده، خط دهی کند و تشکل ایجاد کرده و هم‌افزایی بین کمیسیون‌ها ایجاد و جهت کاری مجلس را هدایت کند

 

وی افزود: اگر کاری نشده و ایراد به کلیت مجلس وارد است؛ واقعا ایراد به هیئت رئیسه مجلس وارد است و هیئت رئیسه آن دغدغه‌مندی لازم را نداشت و اقدام جدی که باید انجام دهد را انجام نداد.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نکته بعدی کمیسیون مربوطه یعنی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است؛ اگر قرار است اتفاقی بیافتد جرقه باید در این کمیسیون باشد و پیگیری در این کمیسیون صورت گیرد. آن دغدغه لازم در کمیسیون نبوده و بازهم اینجا کمیسیون و هیئت رئیسه کمیسیون باید در این زمینه پاسخگو باشند که واقعا چرا این دغدغه نیست و چرا نبوده است.

 

حجت‌الاسلام ذوالنور خاطر نشان کرد: زمانی که آمریکایی‌ها قانون «کاتسا» را گذاشتند و کلیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به تحریم‌ها اضافه کردند و در حقیقت «مادر تحریم‌ها» نام گرفت؛ برای مقابله با شرارت‌ها و شیطنت‌های آمریکا در منطقه، طرحی در مجلس تهیه شد و هیئت رئیسه مجلس، مرکز پژوهش‌ها را مسئول کردند. این طرح نقص‌هایی داشت و در کمیسیون آمد و اظهار نظرها انجام شد و دستگاه‌های ذیربط نظامی و امنیتی نیز دعوت شدند و موضوع مورد بررسی قرار گرفت و تکمیل و ابلاغ شد.

 

وی ادامه داد: طبق آن طرح قرار شده وزارت خارجه هر شش ماه یکبار به کمسیون امنیت ملی گزارش بدهد که چقدر این قانون اقدام متقابل ما اجرایی شده و به آن عمل شده است. بیش از یکسال از تصویب این قانون گذشته و گزارشی از وزارت خارجه نیامده و کمیسیون امنیت ملی هم پیگیری لازم و مطالبه‌گری نکرده که حداقل در اجرای آن چه کاری صورت گرفته است. اینجا ایراد به طور جدی متوجه کمیسیون امنیت ملی و هیئت رئیسه کمسیون است که باید اینکار را می کردند و انجام ندادند.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی امیدواریم این گلایه‌مندی، هشدار و دغدغه‌ای که مقام معظم رهبری دارند منشا یک اقدام جدی بشود، تصریح کرد: با شروع سال جدید و فعال شدن مجلس از 18 فروردین جلسات مجلس دایر خواهد بود و ان شالله اقدام جدی در این خصوص صورت بگیرد.

 

حجت‌الاسلام ذوالنور خاطرنشان کرد: تک تک نمایندگان و کلیت مجلس مخاطب این گله و دغدغه حضرت آقا هستند و هیئت رئیسه مجلس و مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون امنیت ملی مجلس به طور ویژه مورد خطاب و مسئول هستند. مجلس یک سازوکاری دارد و به طر مثال مانند یک اتوبوس است که گردشگر، زائر امام رضا(ع)، دانشجو، محصل، پیرمرد و زن می توانند سوار آن شوند؛ سازوکار مجلس کاملا فراهم است و باید اراده‌ای این سازوکار را در جهت یک موضوع خاص فعال کند.

 

نظر علی مطهری کاملا غیر تخصصی، غیر کارشناسانه و غیر منطقی است

 

وی همچنین درباره اظهارات علی مطهری درخصوص گلایه مقام معظم رهبری از مجلس نیز اظهار کرد: نکته اول اینکه این نظر شخصی اوست. نکته بعدی اینکه این نظر کاملا غیر تخصصی، غیر کارشناسانه و غیر منطقی است. نکته سوم هم این است که این راهی برای فرار از کوتاهی‌های گذشته است و چهارمین نکته اینکه این یک توجیهی است که مجلس در آینده کاری نکند و بگوید این کارها را انجام داده‌ایم.

 

نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: بیانیه‌های ما هیچ خاصیت اجرایی ندارد؛ به طور مثال در رژه 31 شهریور خوزستان که مردم توسط ضد انقلاب، تکفیری‌ها و تروریست‌ها به خاک و خون کشیده شدند؛ دستگاه‌های مختلف نیز بیانیه دادند و محکوم کردند. آیا این بُعد اجرایی و ثمره و خاصیت داشت؟ خیر، فقط محکومیت است.

 

حجت‌الاسلام ذوالنور تصریح کرد: بیانیه‌هایی که ما در مجلس دادیم اظهارنظر و اعلام موضع است و خاصیت و نتیجه اجرایی ندارد ولی قطعنامه‌هایی که آمریکایی‌ها صادر کردند در مسیر اجرا قرار گرفته و برای دستگاههای ذیربط تکلیف ایجاد کرده است. یک موضوع را به جریان انداخته که دستگاه‌های ذیربط آمریکا اعمال جریمه، مجازات، کنترل، محدودیت و سایر موارد را علیه جمهوری اسلامی داشته باشند. اینها هیچ ارتباطی با هم ندارد بلکه کاملا اظهار نظر آقای مطهری غیرمنطقی و غیرکارشناسانه است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده